Změna velikosti písma

Drobečková navigace

ÚVOD > AKTUALITY > Nové poradenské místo

Nové poradenské místo



Nové poradenské místo pro spotřebitele a podnikatele

 

Město Hodonín umožnilo od 27.01.2016 v budově Městského úřadu Hodonín, Národní třída 25 otevření bezplatné poradny pro spotřebitele. Tuto službu bude vykonávat Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. se sídlem Mečová 368/5, 602 00 Brno, a to prostřednictvím svých externích poradců pana JUDr. Marka Šimka a Mgr. Pavla Jurečky. Poradna bude otevřena každou druhou a čtvrtou středu v měsíci, v době od 13:00 hod. do 16:00 hod. Poradci jsou připraveni poskytnout spotřebitelům potřebné rady a informace, které se týkají spotřebitelské problematiky, např. jaká jsou práva a povinnosti spotřebitelů a prodejců, jak postupovat při reklamaci vadného výrobku, jak odstoupit od smlouvy, na koho se obrátit se stížností i kde hledat právní pomoc ve složitějších případech, apod.

Sdružení nabízí zároveň i služby podnikatelům, kdy pořádá školení pro podnikatele a jejich pracovníky v oblasti spotřebitelského práva, nabízí zpracování obchodních podmínek pro podnikatelské subjekty a uděluje tzv. značku GOS (garanci ochrany spotřebitele) podnikatelům, kteří chtějí dát zákazníkům najevo, že dodržují a garantují práva spotřebitelů. Program GOS je vytvořen sdružením, za účelem ochrany spotřebitelů a poctivých podnikatelů, před nekalými až podvodnými praktikami některých podnikatelských subjektů. Více informací najdete také na www.asociace-sos.cz.


Menu

 Poplatek za domovní odpad a psy

Poplatek za 1 poplatníka za domovní odpad činí 660,- Kč. Poplatek je možno uhradit ve dvou stejných splátkách, nejpozději v termínech : do 31. května a do 31. října příslušného kalendářního roku. Poplatek za psa 120,- Kč.

Tyto poplatky jsou platné od 1.1.2024

č.ú. 11027671/0100

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Připravovaný projekt "Petrov - vesnická památková rezervace Plže"

 Odkaz na video

Nový přístav na Baťově kanále

Zde naleznete podmínky užívání přístavu:

http://www.rvccr.cz/pristavy-a-sluzby/pristav-petrov-na-batove-kanale