Změna velikosti písma

Drobečková navigace

ÚVOD > AKTUALITY > Aktuální dění - stalo se > Čertovské dostaveníčko

Čertovské dostaveníčko



Datum konání:
7.12.2013

V sobotu 7. prosince se prostory před obecním úřadem proměnily v peklo s mnoha čertíky. Občas se tam objevil i nějaký andílek a jeden Mikuláš. Pro děti byly připraveny úkoly, které plnily a za to dostávaly odměny. Petrovské mažoretky se přeměnily také za malé čertice a zpestřily nám akci svým vystoupením. Byla zde také vyhodnocena soutěž "Nejhezčí vánoční ozdoba", která probíhala ve dvou kategoriích. V kategorii dětí se na 3. místě umístnila Markéta Ulehlová, na místě druhém Terka BačíkováKristýna a vítězem se  stala Kristýna Bačíková. Mezi dospělými třetí místo získala Mgr. Jana Trojancová, druhé místo obsadila Iva Klásková a zlatou příčku obsadil Marek Konečný. Pro zahřátí jsme nabízeli čaj a svařák, který připravili hasiči. Zakousnout jste se mohli do pečených brambor, připravených kuchařkami mateřské školy.

Čertovské dostaveníčko...


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Menu

 Poplatek za domovní odpad a psy

Poplatek za 1 poplatníka za domovní odpad činí 660,- Kč. Poplatek je možno uhradit ve dvou stejných splátkách, nejpozději v termínech : do 31. května a do 31. října příslušného kalendářního roku. Poplatek za psa 120,- Kč.

Tyto poplatky jsou platné od 1.1.2024

č.ú. 11027671/0100

28. 3. Soňa

Zítra: Taťána

Připravovaný projekt "Petrov - vesnická památková rezervace Plže"

 Odkaz na video

Nový přístav na Baťově kanále

Zde naleznete podmínky užívání přístavu:

http://www.rvccr.cz/pristavy-a-sluzby/pristav-petrov-na-batove-kanale